ICT detachering

Het is voor ieder bedrijf belangrijk om een goede IT infrastructuur te hebben. Het is voor ieder bedrijf belangrijk dat het systeem naar behoren functioneert. Daar is kennis van professionals voor nodig. Maar wat als u die kennis niet heeft in uw organisatie? Dan kunt u kiezen voor ICT detachering, waarvoor u uitstekend terecht kunt bij Het ICT Huis. Wij leveren namelijk gekwalificeerde en ervaren ICT-specialisten. Wij zorgen er met onze ondersteuning en support voor dat uw medewerkers door kunnen blijven werken en dat u zich kunt blijven focussen op uw core business. Ook als u verandert van software of een geheel nieuw ICT systeem laat installeren, kunnen wij een flexibele ICT professional leveren die de volgende dag bij u op de stoep staat. Met de ICT detachering van Het ICT Huis bent u verzekerd van gecertificeerde specialisten, zowel in ’t Gooi als in de rest van de randstad.

Waarom ICT detachering door Het ICT Huis?
Wij zorgen dat de kwaliteiten van onze specialisten aansluiten op uw wensen. Bent u tijdelijk op zoek naar ondersteuning en versterking op het gebied van IT infrastructuur? Of heeft u hulp nodig bij het management en beheer van uw cloud? Ons team van ICT-specialisten staat voor u klaar; zij beschikken over een relevante opleiding en de nodige werkervaring. Hiermee kunt u zich bezighouden met waar u goed in bent en lossen wij uw ICT-vraagstukken op. Uw tijdelijk collega komt niet bij u in dienst en u ervaart dan ook niet alle juridische aspecten die bij een werknemer komen, zoals werving en administratie. Dit is geheel voor rekening van Het ICT Huis.

Verder heeft u:

uw vacatures snel ingevuld
geen wervingskosten
flexibele contractvorm
Een tijdelijke collega die kwaliteit levert

Als werkgever ervaart u dus alleen maar voordelen. Het ICT Huis is een bedrijf dat staat voor kwalitatieve detachering en persoonlijk contact.

Onze ICT-specialisten
Als ICT bedrijf in ’t Gooi detacheren wij specialisten op diverse gebieden. U kunt er zeker van zijn dat de specialist die bij u aan de slag gaat, beschikt over een relevant diploma.

Wij kunnen u ontzorgen op het gebied van:

netwerkbeheer
systeembeheer
virtualisatie
Cloudhosting

Wilt u zich dus geen zorgen hoeven maken of uw server wel goed draait of dat uw bedrijf beschikbaar en online is? Neem dan vrijblijvend contact op met ons ICT detacheringsbedrijf. Wij dragen graag de zorg voor uw infrastructuur.

Bel naar 0355244405 of stuur een mail naar verkoop@heticthuis.nl