Managed hosting

Het ICT Huis helpt organisaties hun succes te behalen door websites, bedrijfskritische platformen en applicaties 24/7 online te houden. Wij zijn een onafhankelijke en betrokken managed hosting provider waar kwaliteit, betrouwbaarheid en technische kennis hoog in het vaandel staan.

Managed hosting kan je ontzorgen. Zo kun jij je focussen op andere belangrijke zaken, zoals het onderhouden van je website, klanten en de marketing! Omdat wij graag zoveel mogelijk controle hebben over de kwaliteit van onze hosting, beheren wij zoveel mogelijk zelf. Onze technische specialisten monitoren en onderhouden onze servers dan ook constant.

Wij zorgen naast het onderhoud van de hardware en het netwerk ook voor het updaten van alle software, de beveiliging en de systeemconfiguratie. Ook verzorgen wij het 24/7 monitoren van de performance, waardoor een optimale hosting voor je website en applicaties kan worden gegarandeerd. Eventueel inclusief het onderhouden van de website en webapplicaties.

Het ICT Huis doet meer dan alleen het opslaan van uw data. Wij leveren maatwerk managed hosting, wat u helpt om uw online succes te vergroten. Dankzij ons bent u altijd online en kan uw website, webshop, of applicatie op volle toeren draaien.

 

Nu ook┬ámanaged webhosting van Het ICT Huis in combinatie met een Google mail of Microsoft Outlook … inclusief @uwnaam.nl

 

 

 

 

Cloud en web oplossingen:
Microsoft, Office, 365, Google, cloud, Amazone, Synology, C2, Hosting, Web, 24, backup, home, onedrive, webhosting, managed, directadmin, CentOs, VPS, Windows, Apple.